Extra deurcollecte zondagmorgen 12 mei.

De kerkenraad heeft afgesproken om een extra deurcollecte te houden om het tekort over 2018 te dichten.

Collecte Diverse evangelisatie acties

Hiervan worden bijdragen betaald aan o.a. - Vakantie Bijbel Week - Nieuwpoort Open Sky - Tiener-event - Tentdienst Groot-Ammers - Interkerkelijke evangelisatiecommissie

We bevelen deze collecte van harte aan, zodat de bovenstaande doelen de middelen hebben om de blijde boodschap van de Here Jezus door te geven in onze omgeving.

Alternatieven voor brood en wijn bij het Heilig Avondmaal

E staat een schaaltje met glutenvrij en lactosevrij brood. Belangrijk aandachtspunt, kruisbesmetting is mogelijk. Bij zware allergieën raden we u af hier gebruik van te maken. Tevens zullen er bekertjes druivensap staan.

Degene die gebruik willen maken van de alternatieven vragen wij plaats te nemen aan de tafel bij het doopvont. Op het moment dat de reguliere schaal brood en de beker wijn voorbij zijn gekomen, kunt u het alternatief nuttigen. Aan deze tafel mogen ook diegene plaats nemen die het reguliere brood en wijn nuttigen. We streven wel naar gezamenlijk Avondmaal vieren, geen afgezonderde hoek. We zullen na deze viering evalueren of dit een geschikte manier is. Wilt u er over mee praten dan horen we het graag.

Een hartelijke groet vanuit de diaconie en het kernteam.