Nacht van Gebed in Langerak

Bid 21 op 22 juni voor vervolgde christenen in de Koningskerk-Julianastraat

Wereldwijd worden ruim 245 miljoen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed  op diverse locaties in Nederland. Met opzet 's nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben. Bid mee!

Als christen maken we deel uit van hetzelfde Lichaam van Christus. Bid je mee voor je broers en zusters zoals Hea-Woo uit Noord-Korea, Nadhir uit Noord-Afrika en Mojtaba uit Iran?

Kom naar de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk van 21 op 22 juni in de Koningskerk te Langerak. De Nacht begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van de Nacht mee te bidden. Schuif gerust aan! Elk uur een nieuwe gebedsronde. Tijdens de Nacht horen en zien we verhalen uit onder meer Noord-Korea, de Filipijnen, Noord-Afrika en Nigeria en bidden we voor vervolgde christenen.

Neem voor vragen contact op met: Joep Coumou 0184 601762 joepcoumou@gmail.com

Nieuwsbrief samenwerking

Dinsdag 12 februari is er weer een digitale nieuwsbrief verschenen over de samenwerking Bethelkerk – Koningskerk.
Niet ontvangen, wel interesse? Meld je dan aan via info@ngk-langerak.nl

Luisterlied My only hope is you

Op onze facebookpagina kwam de vraag naar het luisterlied van zondag 6 januari en daar is de link neergezet. Ook voor de niet facebookgebruikers de link naar het lied My only hope is you

Nieuwsbrief Regiegroep Hereniging

De Regiegroep Hereniging NGK-GKv geeft maandelijks een nieuwsbrief uit over de ontwikkelingen in het proces van hereniging van de twee kerken.

4 november 2018 voorbedezondag
Aan de kerken van GKv en NGK is gevraagd om op zondag 4 november voorbede te doen voor kerkelijke eenheid.

Korte film verbeeldt verhaal van kerken
De Regiegroep heeft een korte film van 3,30 minuten laten maken dat het verhaal van onze kerken laat zien: hoe een relatie kapot ging, hoe we elkaar uit het oog en hart verloren. Maar ook hoe het weer goed kan komen. De film is bedoeld voor alle GKv en NGK gemeenten en wil het verlangen dat beide kerken drijft verwoorden en onder de aandacht brengen. De Regiegroep heeft alle gemeenten gevraagd de korte film in de dienst van zondag 4 november te laten zien.

De Regiegroep Hereniging, die leiding geeft aan de hereniging van de NGK en de GKv, informeert kerkenraden en kerkleden via een nieuwsbrief over zijn plannen en activiteiten. De eerste nieuwsbrief is in week 10 (2018) verschenen. Die meldt dat er een handreiking komt om tot verzoening en herstel te komen in gemeenten waar sprake is van pijn en verdriet over de breuk van de jaren zestig of over wat er in latere jaren is gebeurd.

De Regiegroep gaat werken aan een missie voor de nieuwe kerk, die kerkleden enthousiast moet maken. 'Waar staan we voor? Hoe willen we in deze tijd kerk van Jezus Christus zijn?' De Regiegroep zegt in het proces naar hereniging nadrukkelijk het gesprek met kerken en kerkleden te willen zoeken. Die worden uitgenodigd om positieve ervaringen, maar ook zorgen en aarzelingen over de hereniging met de Regiegroep te delen. Abonneren op de nieuwsbrief kan via https://onderwegnaar1kerk.nl/

Overzicht catechese

Het nieuwe rooster voor het catechese seizoen 2018/2019 is samengesteld, u vindt dit overzicht in het menu Jeugd/Catechisatie of via deze link