Samen 1 kerk!

Vanaf 1 januari 2020 gaan de Bethelkerk en de Koningskerk samen op als gereformeerde kerk Langerak. De websites www.koningskerk.nu en www.ngk-langerak.nl zullen stap voor stap overgaan naar www.gereformeerdekerklangerak.nl. De aankondigingen van de diensten staan op de nieuwe website.

In het algemeen worden de ochtenddiensten om 09.30 gehouden in de Bethelkerk, en de avonddiensten om 18.30 in de Koningskerk.

inloggen

Het ledengedeelte kunt u bereiken door in te loggen.

Concept Kerkorde

Recent hebben de gezamenlijke kerkenraden zich gebogen over de tekst van de nieuwe kerkorde.

Deze Concepttekst vindt u op de website onderwegnaar1kerk, u kunt ook de bijlage downloaden

Bijlagen:
Bewaar het bestand 2019-06_Concept-Kerkorde-NGK-GKv.pdfConcept kerkorde[ ]???165 kB

App Kerkdienst gemist

Voor u die niet in de gelegenheid bent onze kerkdiensten bij te wonen wordt de dienst rechtstreeks uitgezonden via de site van Kerkdienstgemist en is ook later te beluisteren. Op onze website vindt u hiervoor een link. U kunt nu ook de App van 'Kerkdienst gemist'downloaden om zo de dienst via uw tablet of smartphone te volgen.