Gezinskerstfeest

Kerstgezinsdienst 2019

Kerstgezinsdienst

Op eerste kerstdag - 25 december - vieren we graag met jong en ouder het feest van de geboorte van de vredekoning.

De kinderen tot 4 jaar
De kinderen mogen eerst mee naar de dienst. Na het kindergedeelte zijn ze welkom in de crèche. Tassen kun je voor de dienst alvast bij de crèche brengen.

De kinderen van groep 1 t/m 4
Voor de dienst verzamelen de kinderen zich in de kerkenraadskamer. Zij komen samen de kerkzaal binnen. Voorin zijn er plekken voor hen gereserveerd. Na het kindergedeelte gaan de kinderen naar de bijbelklas. Na de dienst kun je de kinderen van groep 1 en 2 ophalen in de kerkenraadskamer. De kinderen van groep 3 en 4 kun je ophalen in de oude school.

De kinderen van groep 5 t/m 8
De kinderen mogen voor in de kerk op de gereserveerde banken gaan zitten. Zij blijven in de dienst.

Alle anderen: van harte welkom! Er zijn nog heel veel plaatsen achter de kinderen.

Vieren jullie het feest van de vredekoning met ons mee?

Michiel Venderbos