Jeugdkring 16+

The E-Team staat voor 'Het Evangelische Team'.

Wij zijn een nieuwe jeugdkring (leeftijd 16+) die afgelopen september is gestart. Om de twee weken komen wij op een zondagavond na de dienst bij elkaar in het jeugdhonk. De ene keer is het een 'relax' avond en de andere keer is er een serieuze avond. In het begin zijn we gestart met ongeveer 7 kringleden en we zijn al gegroeid naar 13 kringleden.

Onze avonden beginnen altijd met een bakje koffie, thee of iets anders. Elke avond hebben twee kringleden bardienst, dit betekent dat zij het eten en drinken regelen tijdens die avond. Op een serieuze avond starten we na de koffie met gebed en gaan daarna in groepjes uiteen. We bespreken onderwerpen als bijvoorbeeld; Bijbellezen of muziekluisteren. Aan het eind van de Bijbelstudie komen we weer bij elkaar en sluiten we met gebed af. Daarna is er de mogelijkheid om naar huis toe te gaan of nog even wat te blijven drinken.
De kring is er in eerste instantie op gericht om vriendschappen op te bouwen in de kerk met leeftijdsgenoten. Toch willen we ook met elkaar groeien in ons geloof door middel van aansprekende Bijbelstudies.

Lijkt deze kring jou leuk? Kom gerust een keertje kijken. 

Contactpersonen:
Martin Vel Tromp 06-57109260, martin_vel_tromp@hotmail.com
Erik Verspuij 06-51984225, erik_verspuij@hotmail.com


Seizoen 2017-2018

Wij zijn de nieuwe 16+ kring die om de week bij elkaar komt op zondagavond na de dienst in het jeugdhonk.

Het doel van deze kring is om vriendschappen in de gemeente op te bouwen en samen met elkaar over het geloof te praten en God beter te leren kennen. Je bent van harte welkom om langs te komen.

Wil je meer weten spreek ons gerust is aan.