Wie zijn wij

De Nederlands Gereformeerde Kerk van Langerak is een streekgemeente. De gemeenteleden komen uit Langerak en omliggende plaatsen, zoals uit Nieuwpoort, Groot-Ammers, Streefkerk, Schoonhoven, Bergambacht, Ameide, Tienhoven, Noordeloos en andere dorpen. Met 700 leden is onze gemeente één van de grotere binnen de Nederlands Gereformeerde Kerk, die in totaal 32.000 leden telt.

We streven in onze gemeente naar een vriendelijke en belangstellende sfeer, ook naar gasten toe. Alle leeftijdsgroepen zijn evenwichtig vertegenwoordigd. Veel leden helpen een handje mee om elkaar te ontmoeten en als leerlingen van Jezus het leven vorm te geven. Ieder kan op zijn of haar manier een steentje bijdragen. Naast de wekelijkse kerkdiensten worden er verschillende activiteiten georganiseerd

Voor de kleinsten is er de crèche, voor de oudsten zijn er ontmoetingen daarnaast zijn er verschillende kringen, verenigingen en kinderclubs Deze en andere activiteiten kunt u elders op deze site vinden.