Edukambani presentatie

Zondag 22 oktober waren Jacob Musyoka en zijn vrouw bij ons te gast in de gemeente en zij hebben een presentatie gegeven over hun werk voor Edukambani in Kenia. De stichting Edukambani geeft die dankzij Nederlandse giften, kansarme jongeren de kans om een opleiding te volgen.
Link naar de presentatie

Boekje voor Kerstfeest 2017

Alle kinderen uit onze kerk van net geboren tot en met groep 8 van de basisschool krijgen ter gelegenheid van het kerstfeest, als cadeautje van de kerk een boekje. Lees verder door op deze link te klikken

Verjaardagslijst

In het kerkblad van oktober is per abuis het overzicht met de verjaardagen niet opgenomen. U vindt dit overzicht in het leden menu / ledenlijst  of via deze link.

Als u inlogt krijgt u meer informatie te zien op de site.

Mededelingen vóór de zondagse eredienst, wanneer er meer dan de gebruikelijke mededelingen zijn worden deze gepubliceerd in het ledengedeelte van de site, na ingelogd te hebben kunt u deze dan nog eens rustig doorlezen.

Deurcollecte 1 oktober

Deurcollecte 1 oktober t.b.v. noodhulp Sint Maarten

Orkaan Irma veroorzaakte verwoesting op Sint-Maarten.

Het Legers des Heils en EO Metterdaad
EO Metterdaad start noodhulp voor Sint Maarten. We vragen uw steun en hulp om het werk van het Leger des Heils op Sint Maarten te steunen. Zij werken hard om mensen te voorzien in voedsel, water, medicatie en andere eerste levensbehoeften.

Via deze link vindt u meer informatie

Overzicht catechese en kringen

Het overzicht van de catechese vindt u in het menu Jeugd/Catechisatie of via deze link

Het overzicht van de kringen vindt u u in het menu Gemeenteleven/Kringen of via deze link