Kinderkerstfeest

Kerstdienst 2016 Beloofd is beloofd.

Op eerste kerstdag is er weer een gezinsdienst.
Samen met de kinderen vieren we kerst, het feest dat Jezus op aarde kwam. Opnieuw willen we dit vieren met een kindergedeelte in de morgendienst.

We beginnen met alle gemeenteleden, dus ook alle (kleinste) kinderen. Na het gedeelte voor de kinderen verlaten de kinderen de dienst.

De kinderen van de crèche worden in de crèche gebracht door de ouders.
De kinderen van de Bijbelklas 1 t/m 4 gaan naar de oude school en komen niet meer terug in de dienst.
De kinderen van de GMG blijven in de dienst.
Voor de dienst zullen de kinderen van de Bijbelklas in de kerkraadkamer verzamelen om aan het begin van de dienst met elkaar de kerk in te komen en gaan bij elkaar voorin zitten.
De kinderen van de crèche en de GMG zitten bij hun familie/gezin.

Voor de dienst zal er iemand in de crèche zijn, zodat de tassen en andere spullen vast daar gebracht kunnen worden.
Tijdens de dienst mogen er geen kinderwagen o.i.d. in het gangpad worden gezet, deze graag van te voren in de crèche brengen of in de hal van de kerk laten staan.
Er is voldoende tijd om de kinderen naar de crèche te brengen, ondertussen zal de dienst verdergaan met muziek en zingen.
Er is extra crèche oppas geregeld.
We hopen op een fijne dienst met elkaar!