Impact jeugddienst

Op zondag 29 oktober willen we jullie van harte uitnodigen voor de eerste jongerendienst binnen de gemeentes van de Bethel- en Koningskerk.

Het thema van de dienst van 29 oktober is Connect. In deze dienst willen wij de verbinding met God in ons leven centraal stellen en hoe verbindt God ons met zijn liefde. Het is in de avonddienst in de Bethelkerk, dominee Hans Riemer zal deze dienst leiden.

Omdat dit de eerste jongerendienst is willen wij ons als Impact voorstellen. De naam Impact is voortgekomen uit het besef dat in de tijd van nu het geloof een impact kan hebben op je leven. Binnen Impact zijn vanuit de Koningskerk actief Dominee Hans Riemer, Ando en Yvonne Overbeek. Vanuit de Bethelkerk zijn Michiel Venderbos, Martina de With en Anne Klein actief.

Onze visie vanuit Impact is om de jongerendiensten voor en door de jongeren te organiseren. Dus denk jij als kring, catechese of persoonlijk, ik/ wij willen graag meewerken aan deze diensten, dan kun je ons bereiken op het volgende e-mailadres: impactjeugddiensten@hotmail.com of bereik ons via de facebook pagina: Impact – Jeugddiensten Bethelkerk en Koningskerk.

We zouden het super vinden als jullie met je vrienden, buren en familie er zijn om deze dienst samen met ons te vieren.