Contactmiddag

Samen op Weg

"Samen op weg", wie zijn dit? Velen 65+ onder ons kennen de contactgroep wel, maar nog niet onder deze naam. Ik zal ons even kort voorstellen: Wij zijn de contactgroep "Samen op Weg" die activiteiten en uitjes organiseert voor 65+ leden van de Bethelkerk en de Koningskerk.

De naam "Samen op Weg" hebben we een aantal weken geleden bedacht. Een toepasselijke naam vonden wij, gezien de samenwerking tussen de Bethelkerk en de Koningskerk. We zijn Samen op Weg om één gemeente te worden, zowel in de erediensten als in de activiteiten.
Een aantal leden vanuit de Koningskerk hebben we al eens mogen ontmoeten tijdens één van de activiteiten. We zouden het gezellig vinden als we u, 65+ op onze volgende activiteit mogen ontmoeten.
Deze zal plaats vinden op woensdag 22 november en begint om 16.30 uur. We gaan dan een spel met elkaar spelen, eten gezamenlijk en zal tussen 19.00 en 19.30 uur afgelopen zijn. Verdere informatie volgt nog, maar zet de datum maar alvast in uw agenda!
Hartelijke groeten van:

Margret Brokking, Jolanda Goedegebuure, Jannie te Hennepe, Heleen de Jong, Janny Roest, Toos Schilt, Henrie Stuij, Johanna Vel Tromp en Heleen de Hoop.