Activiteitencommissie

Aan het einde van het jaar 2016 is het goed om met elkaar terug te kijken op het jaar dat we met elkaar hebben gehad. Pieter en Jantine hebben door de verhuizing afscheid genomen van de activiteitencommissie. Martin Mourik heeft halverwege 2016 afscheid genomen in verband met andere taken in de gemeente. Nu we het nieuwe jaar in gaan, neemt ook Margriet afscheid van haar taak als voorzitter. We willen jullie bedanken voor al jullie inzet, tijd creativiteit en positiviteit die jullie hebben gegeven! Gelukkig wordt de commissie ook weer aangesterkt en mogen we Emmely van Middelkoop van harte welkom heten!

Het afgelopen jaar hebben we heel wat activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf groep 1 tot en met de ouderen en alles wat daar tussen zit.

Hallo,
Wij Wij, Erik Verspuij, Martin Vel Tromp, Liesbeth Blom, Marianne Verbaan, Dionne Dane, Jantine en Pieter vd Berg en Margriet van Merkerk, samen vormen wij met volle enthousiasme de activiteitencommissie.

Wat doen wij?
Wij organiseren activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen binnen onze gemeente.
De activiteiten voor de kinderen en jongeren variëren enorm van koekjes bakken tot survival, van zwemmen tot schaatsen!

Verder organiseren we een aantal keer per jaar een activiteit voor de hele gemeente. Dit zijn activiteiten als "Bakkie doen" bij een willekeurig gemeentelid, start en afsluiting van het seizoen!
Wat betreft de activiteiten, zowel voor de jeugd als gemeentebreed werken we steeds meer samen met de mensen van de Koningskerk.
Tip, hou de agenda in de gaten! ;)

Mocht je vragen, ideeën of suggesties hebben, wij staan er voor open!
We zijn bereikbaar via: activiteitencommissie@ngk-langerak.nl

Groetjes, de activiteitencommissie!