Contactmiddag

In de voetsporen van Johannes

Op D.V. woensdag 21 februari 2018 komt de heer Sierksma vertellen over de reis 'in de voetsporen van Johannes' die hij als reisleider bij DrieTour heeft gemaakt. Tijdens deze boeiende reis werden de zeven gemeenten, bekend van de brieven uit Openbaringen bezocht.

Om 15:00 uur bent u van harte welkom in de Koningskerk voor een kopje koffie of thee met taart. Aan het einde van de middag kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig met elkaar napraten. Rond 17:00/17:15 uur wordt de middag afgesloten.

U kunt zich opgeven door de bon uit het kerkblad uiterlijk zondag 18 februari 2018 in de daarvoor bestemde doos in de hal van zowel
de Bethelkerk als de Koningskerk te deponeren. Ook kunt u zich telefonisch opgeven bij Henrie Stuij, telefoonnummer 0184-602168.
Als het vervoer naar de kerk voor u problemen geeft, halen wij u thuis op en wordt u na afloop weer thuis gebracht.

Samen op Weg

"Samen op weg", wie zijn dit? Velen 65+ onder ons kennen de contactgroep wel, maar nog niet onder deze naam. Ik zal ons even kort voorstellen: Wij zijn de contactgroep "Samen op Weg" die activiteiten en uitjes organiseert voor 65+ leden van de Bethelkerk en de Koningskerk.

De naam "Samen op Weg" hebben we een aantal weken geleden bedacht. Een toepasselijke naam vonden wij, gezien de samenwerking tussen de Bethelkerk en de Koningskerk. We zijn Samen op Weg om één gemeente te worden, zowel in de erediensten als in de activiteiten.
Een aantal leden vanuit de Koningskerk hebben we al eens mogen ontmoeten tijdens één van de activiteiten. We zouden het gezellig vinden als we u, 65+ op onze volgende activiteit mogen ontmoeten.
Deze zal plaats vinden op woensdag 22 november en begint om 16.30 uur. We gaan dan een spel met elkaar spelen, eten gezamenlijk en zal tussen 19.00 en 19.30 uur afgelopen zijn. Verdere informatie volgt nog, maar zet de datum maar alvast in uw agenda!
Hartelijke groeten van:

Margret Brokking, Jolanda Goedegebuure, Jannie te Hennepe, Heleen de Jong, Janny Roest, Toos Schilt, Henrie Stuij, Johanna Vel Tromp en Heleen de Hoop.