E-mailAfdrukken

Evenement

Titel:
Kamperen de Koekoek
Wanneer:
vr, 7. juni 2019 - ma, 10. juni 2019
Waar:
Camping de Koekoek - Tienhoven, Zuid-Holland
Categorie:
Iedereen
Gemaakt door
Jeannette Dees

Beschrijving

Kamperen en/of barbecueën op camping ‘de Koekoek’ |

Ook dit jaar is iedereen weer van harte welkom tijdens het pinksterweekend op camping ‘de Koekoek’ in Tienhoven.
De meesten van de kampeerders zullen arriveren op vrijdag 7 juni en weer vertrekken op maandag 10 juni. Maar eerder/later of langer/korter kamperen mag natuurlijk ook. Voor iedereen die van gezelligheid, sport en spel EN kamperen houdt, organiseren we een kampeerweekend voor jong en oud.
Iedereen die wel van gezelligheid, sport en spel houdt, maar NIET van een luchtbed, is natuurlijk ook van harte welkom. Niet alleen op zaterdag, de andere dagen vinden we het ook gezellig als u langs komt.
Zaterdagmiddag 8 juni zal er weer een leuke activiteit plaatsvinden op het veld. Daarna worden (rond 5 uur / half 6) de barbecues aangestoken.
We hebben het grote veld, direct bij de receptie, gereserveerd. Bij aankomst graag zelf aanmelden en afrekenen bij de receptie. Ook dag gasten graag zelf aanmelden en afrekenen bij de receptie (behalve tijdens de barbecue). Om iedereen een zitplaatsje te geven is het handig als dag gasten zelf een stoel meenemen. Voor de minder jeugdigen is er altijd een stoel beschik-baar.
Voor de barbecue op zaterdag 8 juni, vragen we 10 euro per volwassene en 3 euro per kind (met een maximum van 26 euro per gezin. En kinderen t/m 3 jaar eten gratis).

Opgeven voor het weekend en/of de barbecue kan tot 26 mei via:
Ondergenoemde e-mailadressen, De inschrijflijst op het bord in de hal of het formulier hieronder. Graag de bovenstaande kosten vóór 1 juni overmaken naar NL05RABO0323510582 tnv J.H. de Hoop eo A.A. de Groot.
Voor informatie over de camping, zie www.campingdekoekoek.nl

Voor vragen of aanmeldingen: emildees@gmail.com of michielvenderbos@gmail.com

We hopen op een hoge opkomst!
Emil Dees, Michiel Venderbos, Wilma van Atten

Locatie

Camping de Koekoek
Locatie:
Camping de Koekoek   -   Website
Straat:
Lekdijk 47
Postcode:
4235 VM
Stad:
Tienhoven
Staat:
Zuid-Holland
Land:
Netherlands

Beschrijving

 

Export ICS
Powered by JEM